Võimlejate suvelaager Tuksi Spordibaasis

Klubi võimlejate  suvelaager Tuksi  spordibaas läks väga hästi. Ilmad olid esialgu jahedad ning hommikul tegime üld kehalise  treeningu õues ning teise treeningu saalis.Pärast lõunat treenisime kas õues või saalis.Lapsed õppisid väga palju uusi akrobaatilisi elemente ning arendasime jõu- ja vastupidavusomadusi.Treenisime 3x korda päevas,kuid aega jäi ka vabaaja tegevusteks.Kuna algul olid ilmad suhtelised jahedad saime mere ääres käia ainult paaril korral.Üks kord said lapsed ka ujuda.

Tegelesime ka huvitegevusega.Iga tuba valmistas laagri maketi looduslikest vahenditest.Toimus ka tubadevaheline soengute võistlus.mis kasvas edasi laagri soengute võistluseks järgmisel päeval.

Lapsed harjutasid ka iga vabal ajal playboxi kava,mille võistlus toimus eelviimasel õhtul.Lugu oli väga hästi valitud ja lapsed said sellega täiesti iseseisvalt hakkama.Samal õhtul lisasid vürtsi toredad reklaamiklipid.

Viimasel laagripäeval toimus meil maastikumäng,milles lapsed pidid leida üles erinevad kohad,lõpus tegema rühmaliikmetest püramiidi,käbidest laduma 8 tähelise äraarvatud sõna ja tassima lõpppunkti ühe oma võistkonna liikme.

Tuksi laager on väga sobiv ka noorematele lastele,sest majades on  kõik vajalik  olemas 4 lapsele:narivoodid,duširuum koos kraanikausi ja WC -ga.Läheduses  on söökla,puhvet, spordisaal ja spordiväljakud ning staadioni taga  jõumasinad.

Lapsed jäid laagriga väga rahule.

Pilte laagrist vaata  SIIN